środa, 13 czerwca 2012

Українських місіонерів чекає Африка, Схід та Європа

25 травня 2012 року на зустрічі Комітету зовнішньої місії планували поїздки українців на місію та їх попередню підготовку.

За словами пастора Миколи Пономарьова, члена Комітету зовнішньої місії Всеукраїнського Союзу церков євангельських християн-баптистів, була проаналізована робота за січень-травень 2012 року. Багато українських місіонерів беруть особливо активну участь в поїздках до країн Азії, де відбуваються значні гоніння на християн. Але водночас відбувається ріст кількості церков та віруючих.

Тому на зустрічі знову йшла мова про те, щоб активізувати українські церкви. Організатори вірять, що в “Україні багато людей, які хотіли б поїхати як у короткострокову поїздку, так і на довгий час на місію”.

Із більшістю країн, де побували українські місіонери, є попередні домовленості. Хто поїде знову — про це на зустрічі мова не йшла, хоча уже є люди, які виявили бажання відправитися у місіонерські поїздки.

Також на зустрічі обговорили, яка освіта потрібна місіонерам, і хто міг би підготувати українців до поїздок на території країн з чужою культурою, мовою і релігією

26 травня 2012 року в Ірпіні якраз пройде семінар для команд короткострокової місії.

 http://ecbua.info/index.php?option=com_content&view=article&id=2364%3Aukranskix-msonerv-cheka-afrika-sxd-ta-vropa&catid=55%3Ae&Itemid=146&lang=ua

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz